Tuesday, September 8, 2009

Dalsi vylet do Thajska zacina!

Jsem v lobby hotelu u jedineho pocitace s netem, venku desne leje a recepcni si porad povidaji. Takze fotky zacnu pridavat nejspis zitra, v nejakem cafe.

Cesta s Austrian, prestoze mluvi nemecky, byla fajn. Hlavne ve srovnani s temi rusy minule. Prvni letadylko do Vidne bylo malinkate a letelo to chvilku, vzletlo a zas pristavalo. Zajimava tam byla prvn trida, ktera se poznala podle toho, ze byla oddelena takovymi malymi placackami u stropu, ktere se daly libovolne posouvat a tim velikost prvni tridy podle potreby menit.
Druhe letadlo bylo luxusni. Videl jsem par kousku Terminatora 3, coz je asi opravdu blbost, tak jsem rad, ze to neuvidim cele.

Cestou do mesta jsem si popovidal s chlapkem z LA, ktery pry dela geneticke inzenyrstvi, ale ve skutecnosti je herec, kteremu se uz uz podari prorazit. Jede sem na svatbu jeho japonskeho kamarada z vysoke, stejne jako dalsich asi 15 byvalych spoluzaku z celeho sveta. To jsou veci.

Hotel je pekny, vic bude na fotkach. Primo kolem nej nic neni, ale je to ani ne 10 minut ke stanici Sky Train, kolem ktere je sileny komplex luxusnich nakupnich center typu carrefouru, akorat jsou opravdu obrovske. A je tam celkem draho. Jidlo nastesti drahe neni a skvele veci tam stoji jako gulas na predmesti Ostravy. Bohuzel jsem velmi hloupe podcenil "spicy" a zapomnel, ze to zmanena nasekane spalky chilli v jidle a bylo to peklo. Pak jsem se jeste hodnekrat ztratil, ale nastesti jsou vsichni velmi helpfull. Staci se kdekoliv na chvili zastavit a uz se nekdo pta, jestli neco nepotrebuji.

Zitra vstavam na nas cas pred treti rano, abych dostal dobre misto v zidlickove fronte na Barmske ambasade. Takze dobrou noc.

2 comments:

Karina said...

no parada :) tesim se na fotky a kladu ti na srdce a svedomi, ze nic neudelas te bezdovolenipujcene zelene tasce .) (a muzes treba koupit nejakou takovou dalsi, ehm :))
davej na sebe pozor

Dominik said...

Mno, tu tasku jsem tu mel v planu nechat a dovez misto ni nejakou hezkou :D Koupil jsem dobrej Alpine batoh za 250 korun, ale nejak jsem si tam ve spechu nevsiml, ze ma jenom jednu kapsu, tak treba bude jeste na neco prostor.